BLOGI

Gastronomisti Komponendid OSA 2 - KUSKUSS


KUSKUSS : PÕHJA-AAFRIKA KULTUURNE TERAVILJATOODE MEIE MENÜÜS

Kuskuss, tänapäevase ja põneva menüükoostamise vallas ajatu põhitooraine, kerkib esile traditsioonide, mitmekülgsuse ja toiteväärtuse sümbolina. See Põhja-Aafrika piirkonnast pärit õrn teraviljatoode on rännanud läbi kultuuride ja köökide, lummades maitsemeeli ja inspireerides loovust. See artikkel käsitleb kuskussi päritolu ja tootmist, selle mitmekülgset kasutamist kulinaarses loomingus, selle pakutavaid toiteväärtusi ja selle püsivat populaarsust tänapäevastes toidutrendides.
Loe lisaks

Gastronomisti Komponendid OSA 1 - KINOA

Gastronomistis usume me väga sellesse, et söömine peab olema elamus. Toit peab olema maitsev, põnevate komponentidega aga samas ka toitainerikas ja tervislik. Me oleme Gastronomistis pannud oma menüüs kokku äärmiselt mitmekülgsed toidud ja tahaksime Teile tutvustada meie toitude komponente, et teaksite mida meie salatid täpsemalt sisaldavad ja mis teeb neist nii head toidud.
Loe lisaks

Gastronomist Catering liitub Tartuhotels grupi Restoran Fiiga

Meil on ülimalt hea meel anda teada Gastronomisti järgmisest suurest sammust.

Aastal 2020 loodud Gastronomist on kasvanud aastast-aastasse ühe kiirema tempoga ning oleme jõudnud oma arengus sellisesse punkti, kus järgmiste suurte asjade elluviimiseks on vaja uusi lähenemisi.

Meil on olnud Gastronomisti cateringuga rõõm pakkuda läbi aastate väga mitmekülgseid õhtusööke ning sündmusi. Nii suurtel üritustel kui ka väikestel kodustel koosviibimistel. Kõige väiksem seltskond 6-ne, kõige suurem üle 300 külalisega üritus. Selle kõige juures hoides kõrgel kvaliteeti ning pakkudes esmaklassilisi maitseid.

Nüüd on aeg viia oma teadmised, oskused, lähenemised ja ideed kõrgemale & kaugemale. Selles osas leidsime koos Tartuhotelsi grupi & Restoran Fiiga ühist visiooni, arusaamasid ning ambitsiooni. Seetõttu oleme otsustanud tegevused ühendada.
Loe lisaks