BLOGI

Gastronomist gurmeeõhtusöögid Murimäel

Kas sooviksid veeta ühte mõnusat sügisõhtut hea seltskonnaga ühes hubases Lõuna-Eesti venikeldris nautides hoolikalt valmistatud ülimalt maitsvat toitu?

Gastronomist koostöös Murimäe Veinikeldriga korraldab sel sügistalvisel hooajal erinevatele seltskondadele mõeldud toredaid õhtusööke.

Otsi välja enda ümber vähemasti 9 kuni 17 head sõpra, sugulast või kolleegi ning tulge nautige kõike head paremat mida Gastronomist suudab taldrikule panna ning Murimäe Veinikelder klaasi valada.
Loe lisaks

MINU 1 AASTA TOITLUSTUSETTEVÕTLUST

Märtsikuus 2022 on saanud täpselt 1 aasta sellest hetkest, kui ma otsustasin hakata ise ettevõtlusega tegelema. See aasta on läinud väga kiirelt ja põnevalt.

Tänaseks olen ma 100% veendunud, et tegin ainuõige valiku. Olen alati olnud väga rahutu hing. Ma otsin alati järgmist väljakutset, järgmist kohta kuhu ronida. Selles suhtes on ettevõtlus ennast tõestanud kui ideaalne väljund minu energiale. 

Ettevõtjana ei teki sul mingit lage ette, et kuskile edasi liikuda ei anna – taevas on piiriks ja neid õppimisekohti on nii tohutult palju, et see on iga uus päev uus väljakutse. Mulle sobib.

Selles postituses tahaksingi võtta huvi pärast ette siis möödunud ettevõtlusaasta, analüüsides oma tulemusi ja ehk on see mõne lugeja jaoks põnev teema.

Loe lisaks

Polpo restoran. Ühe peakoka lugu

Seda tükki kirjutades on Restoran Polpo lahti viimast päeva. Ühelt poolt on kurb, teiselt poolt on uhke. Ma tunnen rõõmu selle üle, mida see töökoht mulle on andnud.

See on andnud mulle palju inimesi, kellest ma pean elu lõpuni lugu. Tugevad sidemed nii oma kolleegidega, oma tarnijatega, oma koostööpartneritega, oma külalistega.

See on andnud mulle võime hinnata seda panust, mida restoraniäris töötavad inimesed igapäevaselt annavad. Seda enam tänasel covidiga kooselamisel.

Kõik kes on olnud minu teekonnaga seotud alates 2019 aasta jaanuarist, aitäh. Te teate ise kes te olete.

Loe lisaks