Gastronomist blogi esimene postitus

Tere tulemast! 

Gastronomist blogi alustab.

Kõigepealt tutvustan autorit (ennast). Nimeks on Karl, ning ametilt kokk. Lisandväärtustena üleüldine toiduentusiast, joogientusiast, töönarkomaan. Kokateekonna algust võib pidada aastat 2013, kui sai erialane haridus omandatud. Alates sellest on minu eriala (ja erinevad huvid) viinud mind väga mitmekülgsele rännakule. Seda nii Eestis kui välismaal. Töötades igasugu huvitavate inimestega, huvitavates köökides ja asukohtades. Kogu teekond on hetkel saanud kulminatsiooni peakoka rollina Polpo restoranis Tartu kesklinnas.

Kuigi eks see on päris pinnapealne ülevaade ainult minu professionaalsest elust. Sisuliselt viimase 11 aasta jooksul olen tegelenud põhitöö kõrvalt erinevate projektidega meedia vallast (graafiline disain, videomontaaž, helitöötlus), tegelenud põgusalt jõusaalispordiga, esinenud televisioonis ja raadios. Olen olnud osaks ühe kokaraamatu loomisel. Mulle meeldib loovtöö ning kõik sellega seonduv. Mulle meeldib asju luua, ellu viia, projekte moodustada ning meeskonda juhtida. Mulle meeldib vaadata asju natuke omapärase pilguga, jagada oma visiooni, nägemust ja tõekspidamisi.

See on ka põhjus, miks blogi pidada – mul on palju erinevaid huvisid, mõtisklusi, kogemusi. Kõik mida tahaks tegelikult edasi anda. Olen pikalt soovinud kohta, kus saaksin natukene ennast väljendada, tekitada endale väikse väljakutse kirjutamise ja sisuloomisega. Et oleks koht, kuhu kõik oma „tooted“ kokku koguda ning loodetavasti lugejal meelt lahutada. Olen tähele pannud ka seda, et asju lahti seletades, kirjutades või visualiseerides saan ka ise pisut selgust. See tähendab, et osake blogipidamisest on ka eesmärk oma peas asju natukene selgeks saada.

Ühesõnaga – vaatame mis sellest asjast saab. Eesmärgiks on luua võimalikult huvitavat sisu, loodetavasti saan lugejat kuidagi aidata, midagi uut õpetada või panna pisut teistmoodi mõtlema. 

Lugejale head lugemist, mulle head kirjutamist!


Järgmine
Hetkeolukorrast toitlustussektori pilgu läbi

Lisa kommentaar

Email again: