Metsast Taldrikule 2025 Gastronomistis!

Astuge metsa… aga seekord noa ja kahvliga

Sellel novembril osaleme taas armastatud Metsast Taldrikule kampaanias – see on Lõuna-Eesti restoranide ühine maitserännak pakkudes elamusi terve novembri alguse. Meie peakokk Karl Pajussaar on end metsarajale sättinud (nii mõttes kui ka päriselt), et tuua novembrikuu metsaannid meie lauale.

Restoranis Gastronomist Restaurant & Terrace pakume 2-käigulist erimenüüd, mis on inspireeritud sügise lõhnadest, metsasest maitsest ja hubasest õhkkonnast. Õhtu algab väikese tervitusampsuga otse köögist – et maitsemeeled saaksid õigel lainele ning jätkub kahe suurepärase roaga mis ei jäta kedagi külmaks!

Meie restoran on väike ja kohad täituvad kiirelt, nii et kui on kindel kuupäev mõttes, siis broneeri
aegsasti!

Broneerida saab gastronomist.ee kaudu, kirjutades info@gastronomist.ee või helistades meile.

 Avatud:
E–N 12–22
R–L 12–23
P 12–20

Toome sügise ja metsa taldrikule – üks suutäis korraga.
Broneerimine on avatud!



BRONEERIMA:

Email again: