RESTORAN HÕLM JA LYDIA G. HOLM RETSEPTID (1925-1926)


KARL PAJUSSAAR, LAURI ÜLENURM, ANDRUS SAARTOK

Mul on olnud au olla seotud Hõlmi saamisloo ja arenguga. Hõlmi algusaastatel tehtud suur töö kulmineerus mõni aasta tagasi raamatu kirjutamise ja välja laskmisega. Tunnen palju uhkust tehtud töö üle. 

Raamatu kirjeldus nende enda sõnade läbi :

Lydia Hotell kui ka Restoran Hõlm on oma loomisest alates olnud tihedalt seotud oma loojate ajaloo kui ka oma asukohast tuleneva eripäraga. Üks olulisemaid osasid restorani ja hotelli olemusel on Lydia G. Holmi elulugu ning tema poolt aastatel 1925-1926 kirjutatud retseptivihikute kogumik, kust restoran Hõlm tihedalt inspiratsiooni ammutab ning millest lähtuvalt oma kööki suunab.

2018. aastal on see kõik jõudnud moodsa kokaraamatu kaante vahele. Igal restoranil, nagu ka igal inimesel on rääkida oma lugu.


Retseptiraamatust leiate: 21 retsepti Lydia retseptivihikust, 56 retsepti restorani menüüst, Lydia G. Holmi perekonnalugu ja palju muud põnevat.


Raamatut ''Restoran Hõlm ja Lydia G. Holm Retseptid'' on võimalik soetada Restoranist Hõlm ja Hotellist Lydia ning tellida e-mailil info@lydia.ee


Mõned pildid raamatust: