BLOGI
FILMISOOVITUS : André and his olive tree
Ma olen juba ammusest ajast teinud endale eesmärgiks konsumeerida võimalikult palju erialast materjali. Mingil perioodil tähendas see pigem raamatuid, artikleid jms. Viimase ca 3-5 aastaga on tõusnud esile pigem filmide/sarjade/dokumentaalide tarbimine. Ma usun, et ma võin üsna julgelt välja öelda, et kui on toidumaailmast tehtud mingisugune film/sari, mis on kuidagigi internetiavarustes kättesaadav, siis tõenäoliselt ma olen seda vaadanud.
Kaks suurt abivahendit selle eesmärgi saavutamisel on olnud Youtube ja Netflix.
Netflixis viimasel ajal ringi scrollides võibolla poleks käesoleva filmi peale sattunudki. Ainult lähemalt süvenedes on näha, et kõnealune oliivipuuga André on see sama André, kelle nimirestoran on olnud juba aastaid üks väga kõrgelt hinnatud restoran aasias (ja ka üle terve maailma).
The Alchemist Restoran - Uus maailma parim restoran?
Peakokk Rasmus Munk
Austrid
Sel kevadel oli esimene kord, kui Polpo ajaloo jooksul pidime ära jätma austriõhtu. Aastaplaanis üks äärmiselt oluline sündmus, mis on nii mõnegi tartlase südame võitnud. See on üks väheseid üritusi, mida meil on olnud alati väga lihtne välja müüa.
Toitlustussektori update USAs
Ega praegusel ajal suurt midagi muud teha ei olegi, kui hoida valvsat silma peal olukorra arenemisel. Seniks kuni jalad uuesti alla saame, kuni asi paremaks muutub on mõistlik oma aega sisustada erialast sisu tarbides. Viimase paari päeva jooksul on ülesse laetud mõni päris informeeriv video USA toitlustussektori olukorra kohta.
Me seisame Saaremaaga!
" Saabuv suvi on kriitiline. Kui minu sõnadel on üldse mingit mõju – siis kaaluge saabuval suvel Saaremaa külastamist. Kasvõi ainult toetuse näitamiseks."